demo vijest

Andreas Antić - novo ime na modnoj sceni

Slijedeći svoj dječački san i prepoznat talent, mladi Kiseljačanin Andreas Antić je prije šest godina započeo život u Zagrebu prvenstveno radeći na nogometnoj karijeri igrajući za Dinamo. Nakon povrede i operacije koljena, posvetio se modnom dizajnu na modnom Učilištu Profokus.

Krajem prošlog mjeseca imali smo priliku vidjeti njegovo prvo predstavljanje na modnoj sceni. Kolekcija "Snow soldier" prikazana na EFP-u (European Fashion Passport) bila je osmišljena i nacrtana po završetku studija te predstavljena u digitalnom obliku na obrani završnog rada. Po preporuci Učilišta, počinje spremati kolekciju za EFP.

„Trenutno me najviše zanima taj neki suvremeni "vojni" stil sa suvremenim materijalima, ogromnim džepovima, lude aplikacije po odjeći, razni rezovi itd.. tako da u zadnje vrijeme najviše crpim inspiraciju iz toga. „ , rekao je Andreas za Artinfo, ističući da je svojom prvom revijom zadovoljan, ali ipak smatra da može bolje.

Na EPF-u mu se također pružila i sjajna prilika susresti se s utjecajnim ljudima iz tekstilne industrije u BiH, te se bolje upoznati sa svijetom mode. Obzirom da BiH dosta kasni i u ovom segmentu, ne pojavi se tako često neko novo lice na našem prostoru, što je Andreas prepoznao kao svoju prednost.

Kiseljak kako kaže, često i rado posjećuje, provodeći vrijeme s obitelji od koje se rano odvojio. Uz svoje obaveze, pomaže i u obiteljskom poslu, iako želi osnovati svoj brend.

Odlazak mladih ne podržava, ali iz iskustva zna da zapravo traže sigurnost koju ovdje ne mogu pronaći kako bi gradili svoju budućnost.

logo

Andreas Any design

info@andreasany.ba

+387 (0) 63 369 203

INSTAGRAM

ANDREAS ANY - sva prava pridržana logo